Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/enieuwenhu/domains/bedrijfsruimtetehuurapeldoorn.nl/public_html/includes/menu.inc).

Kantoren Unit 44C

De kantoren in 2 lagen van Unit 44C zijn voorzien van een airco installatie in het plafond. Op beide lagen bevinden zich algemene en sanitaire ruimten.

In de bedrijfshal is er boven de waskleedruimten nog een functionele ruimte voor vergaderen of kantoorfunctie gesitueerd. Deze ruimte heeft een groot raam richting de bedrijfshal met in het plafond een solar-tube die veel daglicht naar binnen
brengt. Deze ruimte is ook voorzien van een aantal data-punten.

In de achterzijde van de bedrijfshal zit boven de inpandige werkplaats nog een ruimte van ca. 76m2 zonder daglicht maar wel voorzien van TL-verlichting, elektra en data.

Middenin de bedrijfshal, t.p.v. de scheidingswand, is nog een inpandig kantoor voorzien van bureaublad, TL-verlichting, elektra en data. Glaswand met borstwering richting de bedrijfshal en in de zijgevel een raam voor het benodigde daglicht.

06 49 03 57 70
Neemt u gerust contact met ons op.
Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden.